Gratis Aanmelden

Naaien met mature vrouw (45)

P_T (45)

Een sportieve vrouw die veel bezig is met haar lichaam en gezond eten, dit niet alleen als hobby maar ook voor mijn werk. Ik werk namelijk als personal trainer nu mag ik nu en dan wel patatjes eten en zoek ik hier een lekker snoepje die mij komt vermaken.

Maak contact met haar
  1. Naam: P_T
  2. Leeftijd: 45 Jaar
  3. Woonplaats: Het Hogeland
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Zwart
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Naaien met mature vrouw P_T van 45 uit Het Hogeland, Groningen
Serolien (70)
★★★★★
Voor mijn leeftijd ben ik nog erg sportief. Doe aan wandelen, zwemmen, fietsen en ja hoor muurklimmen. Zijn er hier sportieve types die eens samen iets leuks willen ondernemen?
Sex met lekkere oma
Esray (44)
★★★★☆
Het leven kan soms nog al hard zijn voor sommige mensen, dat heb ik jammer genoeg van dichtbij mee gemaakt. Dus soms is het ook fijn als je een lichtpuntje hebt waar je naar toe kan leven.
Vrijen met mature vrouw
SomsWildeHilde (56)
★★★★☆
Gewoon een poging om mijn contacten groep wat te verbreden. Niet dat ik op zoek ben naar een relatie, maar " you never knows "
Sex met lekkere oma
Sonjata (65)
★★★★★
Er zijn bepaalde dingen die ik nog graag eens wil doen maar mijn vriend ziet dat niet zitten. Daarom zoek ik een leuke man waar ik dat mee kan doen.
Vrijen met lekkere oma
Susaa (67)
★★★★☆
Je kent het nummer vast wel over Suzanne, vooral de regel ik ben stapel gek op jou. Zoiets zou ik graag weer in mijn leven willen hebben. Een man die compleet voor mij gaat al mijn wensen zou willen vervullen, het kunnen is wat anders. Maar die laat zorgen dat ik qua seks niets te klagen heb.
Afspreken met sexy oma
Oudjewilreizen (72)
★★★★★
De zeventig heb ik aangetikt, maar nog geen mankementen. Maar veel vriendinnen haken nu af bij het woord reizen en vakantie dus ik hoop iemand te vinden die wel op reis wil.
Afspreken met lekkere oma
Jenneken
★★★★★★★★★☆
Ik ben radeloos: ik moet dringen verhuizen, maar geen middelen, geen vervoer en geen geld. Ik heb daarom besloten om te slapen met degene de mij uit de brand zou willen helpen.
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Hielkje
★★★★★★★★★★
Ik zit met een lek opgescheept en ik snap niet hoe ik dat moet oplossen. Ik heb geen geld om een klusjesman te betalen, maar ik ben wel bereid om de reparatie in natura te vergoeden.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Ritaje
★★★★★★★★★☆
Wie kan mij helpen om dit jaar weer het zwembad op te zetten? Mijn ex deed dat altijd voor mij, maar ik ben nu alleen en ik snap er helemaal niets van :(
Zwembad opzetten (Klus van 2 uur)
Jentje
★★★★★★★★★☆
Als je me wilt helpen om mijn ouode bankstel naar de stort te brengen en mijn nieuwe af te halen bij Ikea dan ben ik bereid om je er voor te belonen met mijn lichaam!!
Bankstel vervangen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten